LOGIN
  • login
  • checkout
  • 0

PRAVANA

PRAVANA a fost infiintata in anul 2004, avand la baza filosofia de a oferi saloanelor profesionale de coafura si clientilor lor – o gama variata de produse de ingrijire a parului formulate din cele mai bune ingrediente pe baza de plante, precum si cele mai noi tehnologii din domeniul cosmeticii.

Aceasta abordare hibrida care uneste extracte botanice a caror eficienta a fost demonstrata in timp, cu proteine naturale cu elemente moderne precum nano-amino acizi si micropolimeri, ofera o ingrijire a parului care este cu adevarat supranaturala.

Denumirea de PRAVANA este derivata dintr-o fraza sanscrita antica, si se traduce “Sursa tuturor lucrurilor”. PRAVANA intr-adevar serveste ca sursa a tuturor lucrurilor, oferind o gama completa si inovatoare de ingrijire a parului, vopsire, styling si textura, care se adreseaza practic fiecarei nevoi a parului.

PRAVANA este dedicata unei abordari responsabile si atente a frumusetii.

Produsele PRAVANA nu contin parabeni, sulfiti, cocamida DEA, formaldehide, ftalati si multe alte ingrediente folosite, de obicei, in produsele cosmetice, dar care sunt cunoscute ca fiind daunatoare pentru utilizatori sau pentru mediu.

PRAVANA este o companie care crede cu adevarat in “a darui”.

Afla

cele mai noi

promotii
Inscrie-te pentru a afla cele mai noi promotii Pravana!