SC VALERY COSMETICS S.R.L.
CUI: RO26726598
Loc. Madaras, str. Principala nr.9
447024  Satu Mare, România

Tel: 0799988740

E-mail: office@pravana.ro

Banca Transilvania  IBAN: RO67BTRL03101202M46008XX

1. Continutul ofertei on-line

SC VALERY COSMETICS SRL este proprietara drepturilor intelectuale asupra conținutului acestui site incluzând baza de date, informaţii şi fotografiile afişate. Vă rugăm să ne semnalaţi orice încălcare a acestei declaraţii  la office@pravana.ro Nu ne asumăm răspunderea pentru conţinutul paginilor web conexe. Accesarea paginilor web conectate la pagina www.pravana.ro se realizeaza pe riscul utilizatorului. Autorii nu-şi asumă garanţie pentru actualitatea, corectitudinea sau calitatea informaţiilor puse la dispoziţie. Pretenţiile de garantare faţă de autori, care se referă la asemenea pagube materiale sau intelectuale, cauzate de folosirea sau nefolosirea informaţiilor oferite sau de folosirea informaţiilor incomplete sau greşite, sunt în principiu excluse, daca nu se dovedeşte rea voinţă sau neglijenţa autorilor. Toate ofertele sunt fără obligativitate. Autorii îţi rezervă dreptul schimbării, completării sau ştergerii temporare sau definitive a unei părţi ale paginilor sau întreaga ofertă, fără anunţarea prealabilă. Produsele prezentate au caracter informativ, nu prezinta obligativitate.

Folosirea, fara acordul scris al proprietarului SC Valery Cosmetics SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul www.pravana.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor  SC Valery Cosmetics SRL fara acordul scris al acesteia.

2. Politica de confidenţialitate

SC VALERY COSMETICS SRL este operator de date cu caracter personal. Ca urmare a desfășurării prezentei activități de vânzare, prelucrează date cu caracter personal prin culegerea de la clienții sai a datelor personale necesare executării contractului incheiat intre parți și obliga sa respecte dispozițiile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Datele astfel obtinute de catre societate vor fi stocate in baze de date iar societatea va lua toate masurile pentru protectia lor impotriva distrugerilor accidentale sau ilegale. De asemenea, pentru executarea contractului incheiat intre parți, societatea va transmite datele cu caracter personal culese de la clienti catre firma de curierat, care va livra produsele. Datele introduse în timpul procedurii de comandă sunt necesare pentru evidenţa comenzilor, completarea facturii şi expedierea produselor comandate. Odată cu citirea şi acceptarea  “Termeni şi Condiţii”  sunteţi de acord ca datele furnizate de Dumneavoastră să fie folosite pentru întocmirea documentelor de vânzare, a documentelor de expediere şi în scopuri marketing proprii.

3. Garanţia produselor

Garanţia se referă exclusiv la defectele de fabricaţie, în cazul în care produsul nu prezintă urme de lovituri, urme de deteriorare de orice natură etc. Problemele apărute în urma întrebuinţării neconforme nu pot fi revendicate ca probleme de garanţie. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele pagube materiale, morale sau de orice altă natură, produse în timpul întrebuinţării sau întrebuinţării neconforme a produsului. Fiecare produs contine atasat (lipit) instructiunile de utilizare. Produsele considerate cu defecte de fabricaţie se schimbă sau se returnează contravaloarea produsului dacă din diferite motive schimbul nu se poate efectua. Restituirea sumelor de bani din diferite motive, se face în termen de maxim 10 zile. Documentul de vânzare se eliberează în momentul expedierii şi se introduce în fiecare colet. O eventuală lipsa a documentului de vânzare se va semnala în 10 maxim zile de la momentul achiziţiei. Reclamaţii ulterioare nu putem soluţiona. Problemele  de garanţie se semnalează întâi la noi prin email sau telefonic, cu specificarea numărului documentului de vânzare. Produsele considerate defecte şi acceptate pentru schimb vor fi însoţite obligatoriu de documentul de vânzare în original (copie xerox), de o mentionare scrisă a defectului constatat. Lipsa unuia dintre detaliile menţionate atrage imposibilitatea noastra de a asigura garanţia.

Garanţia produselor este in conformitate cu Legea 178/2000 privind produsele cosmetice armonizata cu prevederile directivelor Comisiei Europene, indicarea termenului de valabilitate nu este obligatorie pentru produsele cosmetice cu o valabilitate minima de cel putin 30 luni. Asemenea produse sunt insotite de indicarea duratei de utilizare de la deschidere care nu prezinta nici un pericol pentru consumator.

Numarul trecut in interiorul pictogramei reprezinta numarul de luni al duratei de utilizare al produsului din momentul deschiderii. Exemplu: 12M – produsul poate fi folosit in timp de 12 luni din momentul in care a fost deschis. Se pot intalni si alte cifre in functie de fiecare produs: 6M, 18M, 24M, 36M, etc.

Schimbul produselor defecte se efectueaza la punctul de lucru al firmei. Costurile de transport în cazul produselor defecte sunt suportate de SC VALERY COSMETICS SRL în termen de 30 zile de la data cumpărării.

4. Informaţii privind plata şi livrarea produselor

Livrarea coletelor se efectuează între 1-2 zile lucratoare prin firma de curierat URGENT CARGUS. În localităţile care sunt în afara reţelei de acoperire a firmei de curierat, livrarea poate dura 3 zile. Puteţi opta pentru patru forme de plată: ramburs, ordin de plată în avans, online cu card bancar, plată şi preluare personală la sediul firmei din Satu Mare.

Ramburs: La această modalitate de plată achitaţi contravaloarea coletului în momentul primirii lui. Chitanţa ramburs se eliberează de către firma de curierat URGENT CARGUS. Aceasta chitanţă este perfect valabilă cu factura emisă de SC Valery Cosmetics SRL.  Taxa de livrare cu ramburs este de 20 lei şi este inclusă pe documentul de vânzare. Taxa este valabilă pentru colete până la 3 kg. Nu există posibilitatea desfacerii coletelor înaintea achitării sumelor de ramburs! Vă asiguram ca tratăm cu seriozitate maximă împachetarea şi expedierea coletelor, puteţi să fiţi siguri că primiţi exact ceea ce comandaţi. Considerăm neîntemeiată refuzarea coletului pe diverse motive care nu ne aparţin şi ne rezervăm dreptul de a solicita în asemenea situaţii plata contravalorii transportului şi returul acestuia la sediul nostru în valoare de 40 lei cu TVA inclus.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Livrarea se face cu firma de curierat URGENT CARGUS, iar taxa de livrare in aceasta situatie este de 20 lei si este inclusa pe documentul de vanzare. Taxa este valabila pentru colete pana la 3 kg.

Ordin de plată în avans: La această modalitate de plată coletul cu comanda Dumneavoastră se expediază în momentul confirmării plăţii. Toate informaţiile necesare plăţii o găsiţi pe formularul de confirmare a comenzii care o primiţi automat pe adresa de e-mail. Taxa de livrare în aceasta situatie este de 20 lei şi este inclusă pe documentul de vânzare. Taxa este valabilă pentru colete până la 3 kg.

În conformitate cu unele promoţii, livrarea poate fi gratuită pe perioada promoţiei.

PROMOTIA ACTUALA  

Valabilitatea promotiei: pana la 31 Decembrie 2019.

LIVRARE GRATUITĂ – pentru comenzi a căror valoare depăşeşte 249 lei şi greutatea coletului este sub 3kg. Pentru colete cu greutate mai mare de 3 kg, clientul plateste doar diferenta de la 3 kg in sus la tariful de 0,88 lei/kg.

5. Returnarea produselor si restituirea sumelor.

Returnarea produselor se face numai după contactarea telefonică sau prin e-mail a reprezentantului SC  Valery Cosmetics SRL şi după confirmarea solicitării de returnare. Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000, în ambalajul original şi în aceeasi stare în care au fost receptionate, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Produsele trebuie să fie expediate direct la sediul nostru din Madaras, str.Principala nr.9, jud. Satu Mare. Este absolut necesară înapoierea produsului împreună cu factura fiscală originală. Contravaloarea produselor returnate vor fi restituite integral (fara costurile de livrare). În cazul în care produsul a fost livrat promoţional gratuit clientului, costul livrării va fi facturat separat şi va fi scăzut din valoarea produsului.

Nu putem accepta colete trimise cu ridicare de la oficii poştale.

Restituirea sumelor de bani din diferite motive, se face exclusiv pe un cont bancar deschis la orice banca de pe teritoriul României, apartinând persoanei fizice sau juridice care a efectuat comanda, în termen de maxim 10 zile.